SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

1. SIGN UP | 2. CREATE EVENT
I accept Terms & Conditions

Registration not available

Registration for this event have ended.

Registration not available

Registration for this event have ended.

La transformació de la ciutat amb perspectiva de gènere

Tuesday, 13 December 2022 · 18:00h - 20:00h (Europe/Madrid)

La CIBA

Free

register

Description

La transformació de la ciutat amb perspectiva de gènere

13 de desembre a les 18.00h a La CIBA

(Passeig de Llorenç Serra 64, Santa Coloma de Gramenet)

El cicle de debats “La transformació de la ciutat" té per objectiu reflexionar sobre els canvis que necessiten impulsar les ciutats a fi d’adaptar-se a les múltiples crisis – climàtica, sanitària, econòmica i social -  i imaginar solucions sostenibles per al seu futur.

Aquesta és la darrera sessió del cicle i la volem dedicar a la a la governança metropolitana amb perspectiva de gènere. Tindrà un format de taula rodona, i estarà moderat per Blanca Valdivia del Col·lectiu Punt 6. El debat es centrarà en tres eixos cabdals en la configuració d’unes ciutats més igualitàries, fent èmfasi en les desigualtats que ens travessen, les estructures de poder existents i la importància d’adoptar una perspectiva feminista interseccional a l’hora d’analitzar i proposar solucions innovadores per transformar i fer més sostenibles i resilients les nostres ciutats. Hi participaran:

  • Maribel Cárdenas Jiménez, directora de Polítiques d’Igualtat LGTBI de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, qui parlarà sobre com fer xarxa comunitària per preservar la seguretat a l’espai públic. 
  • Carme Valls Llobet, endocrinòloga i directora del programa "Dona, Salut i Qualitat de vida" del Centre d'Anàlisi i Programes Sanitaris, qui parlarà de salut i medicina amb perspectiva de gènere.
  • Mentxu Gutiérrez Jiménez, secretària de dones i polítiques LGTBI de CCOO Catalunya, qui parlarà de com reduir la bretxa retributiva de gènere

Date and Time

Tuesday, 13 December 2022

18:00h - 20:00h (Europe/Madrid)

Location

La CIBA

Passeig de Llorenç Serra, 64, 08921 , ES

View Map

Price

Free

Add to calendar

register

Share