SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

SIGN IN CREATE EVENT

 
ESCOLA DE PARES I MARES 2023 (març 2023)

20:30h - 22:00h
Escola Vedruna Escorial Vic

9€

register


Description

Vivim en un món que aprèn de manera constant. Des de l’AMPA i des de l’ESCOLA volem fomentar l’aprenentatge, també amb les famílies i de forma presencial, a partir de l’edició d’una ESCOLA DE PARES I MARES. Els cursos seran impartits per professors de l’escola Vedruna Escorial de Vic i per professionals especialistes en la matèria que s'imparteixi.


DATES D’INSCRIPCIÓ: Del 20 de febrer al 10 de març de 2023.

 

 

Els cursos són durada breu (3 sessions) amb finalitat divulgativa. S'impartiran els dimarts o els dimecres, en funció del curs. Les activitats formatives es durant a terme els dies 14 o 15, 21 o 22 i 28 o 29 de març, en horari de 20:30 a 21:45 cada sessió, excepte el curs de Defensa Personal, que es farà en horari de 21:00 a 22:00, i el curs d'Història de Vic a través dels Edificis, que tindrà una última sessió dissabte al matí. El nombre mínim de participants perquè es porti a terme cada curs és de 8 persones.

Si és del vostre interès cal escollir un o dos cursos d’entre aquesta proposta de QUATRE, sempre i quan s'imparteixin en dies diferents. S'haurà de fer una inscripció per cada curs:

  • Eines pel creixement emocional i personal (15, 22 i 29 de març). Adreçat a pares i mares amb fills i filles de totes les edats, interessats en el creixement emocional i personal. 


Professor/a: Josep Molas i Margarida Tió.  • La història de Vic a través dels edificis. Un recorregut per la Ciutat (15, 22 i dissabte 25 al matí). Una manera de conèixer la història de Vic a través dels seus edificis més representatius.


Professor: Ramon Rial  • Tècniques de defensa personal (14, 21 i 28 de març). Adreçat a pares i mares interessats en disposar de coneixements pràctiques en defensa personal.


                      Professor: Juan Gómez (Cinturó negre cinquè Dan de Karate i Cinturó negre vuitè Dan de Jiujitsu)  • Control parental i adiccions a les xarxes socials (15, 22 i 29 de març). Adreçat a pares i mares interessats conèixer en profunditat el problema de les adiccions a les xarxes socials i que vulguin conèixer mètodes de control parental de dispositius electrònics.


                      Professors: Jordi Bernabeu Farrús. Psicòleg Fundació Althaia (Hospital St. Joan de Deu de Manresa). Professor de la Facultat de Pedagogia de la UVic.

                                          Simó Albareda (Deteinco)


Els cursos són oberts a tots els pares i les mares (també avis i àvies). Obert a la Ciutat.

AMPA Escorial Vic
AMPA Escorial Vic
AMPA Escorial Vic
AMPA Escorial Vic

Detalles

Time

20:30h - 22:00h (Europe/Madrid)

Location

Escola Vedruna Escorial Vic
Edifici Mascaró. Aules de Batxillerat i Cicles Formatius / Aula de cuina, 08500, Vic, ES
View Map

Price

9€

Add to calendar

register

Share


Refund Policy:

View

Mapa

Registration not available

Registration for this event have ended.

Registration not available

Registration for this event have ended.

APP

Download our APP

 

OTHER BRANDS

Ticketerum
Formslaand

We customize the registration and ticket sales platform 100% for you

© 2017 - 2024 Inscribirme